Geplaatst op Geef een reactie

Evens Pierre – Expositie -Verslag

Er kwamen meer dan honderd bezoekers, er zijn 37 beeldjes besteld, de catalogus krijgt een herdruk en Evens heeft een optie voor een opdracht!

We kunnen wel spreken van een succes. Iedereen, ook namens een blije Evens, ontzettend bedankt, voor het bezoek, de gezelligheid, de bestellingen,  de liefdevolle aandacht en oprechte interesse.

We verwachten dat de beelden eind januari klaar zullen zijn. Begin februari organiseren we een afhaalmiddag. We houden u, uiteraard op de hoogte.

Geplaatst op

Expositie Evens Pierre – Aankondiging

paard - evens pierre

zaterdag 30 november | zondag 1 december | 12:00 – 17:00 uur

EVENS PIERRE werd in Haïti geboren. Onduidelijk is, in welk jaar precies. In 2007 werd hij geadopteerd door een Nederlandse moeder. Sindsdien woont, werkt, speelt en sport Evens in en rond Amsterdam.Evens past niet helemaal binnen de marges van, door mensen die er verstand van hebben, vastgestelde ontwikkelingscurves. Veel mensen vragen zich dan ook af wat er van hem terecht moet komen. Sinds hij de vrijdagmiddagen bij beeldhouwer Nelson Carrilho doorbrengt, is in ieder geval één ding duidelijk: Evens kan prachtige beelden maken.

paard - evens pierre

Zo mooi, dat we besloten een EXPOSITIE voor hem te organiseren. Een verkoop-expositie, wel te verstaan. U bent van harte welkom om de beelden te komen bekijken. Wegens de beperkte ruimte is aanmelden verplicht.

DATUM
zaterdag 30 november | zondag 1 december van 12:00 – 17:00 uur

AANMELDEN