LUST EN KIKKE

staat voor Luister en Kijk

Lust en Kikke produceert zelfstandig en in samenwerking, exposities en concerten. Met iets te eten en te drinken en een exit through the giftshop. Lust en Kikke is een initiatief van Esther Steenbergen, gitariste met brede belangstelling.

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Lust en Kikke verkoopt kunstwerken en catalogi. Monografieën en korte verhalen. Toegangsbewijzen voor door Lust en Kikke georganiseerde concerten en producten van derden die op dit alles betrekking hebben.

STICHTING

Lust en Kikke is een stichting. Het bestuur bestaat uit:

Vacant, voorzitter

Huib Franssen, secretaris

Cees van Tilburg, penningmeester

Herman Rienstra, Otto Vowinkel, Esther Steenbergen

 

NuMMERS

KVK 34171656  
BTW | VAT NL 810948643B02 | INGB NL60 0009317536

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Door Lust en Kikke te koop aangeboden items zijn in goede staat, tenzij anders vermeld. Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

 

KUNST

Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Items kunnen uitsluitend op afspraak worden afgehaald. Voor de bij Lust en Kikke aangeschafte kunstvoorwerpen geldt: betalingen dienen binnen 15 dagen na factuurdatum te worden voldaan op rekening NL60 INGB0009317536 ten name van Lust en Kikke onder vermelding van het factuurnummer. Van kunstaankopen wordt een vooruitbetaling verlangd. Items blijven eigendom van Lust en Kikke / de kunstenaar tot de betaling is voldaan.

 

RETOUR

Klanten hebben een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Bij het retourneren van items zijn het risico en de verzendkosten voor rekening van de klant. Na het retourneren van items volgt restitutie van de prijs, exclusief gemaakte verzendkosten. Geretourneerde items dienen Lust en Kikke te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan de klant werden verzonden.

 

Producten en diensten aangeboden door Lust en Kikke vallen onder de Wet koop op afstand.

 

 

PRIVACY

Laat u een reactie achter of vult u het contactformulier in dan beschikt Lust en Kikke over het e-mailadres dat u verplicht was in te vullen. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. 

Bij aankoop verstrekte persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail) worden gebruikt voor de verwerking van de bestelling.

Als u heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden ontvangt u af en toe een nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd via Mailchimp.

Ingesloten (embedded) inhoud is afkomstig van websites van derden. Welke gegevens zij verzamelen is te lezen op de desbetreffende websites.

Lust en Kikke gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.

 

wat zijn cookies?

CONTACT

    Hou me op de hoogte | Stuur me af en toe een nieuwsbrief

    Tuinstraat 153  |  1015 PB Amsterdam  |  Bezoek uitsluitend op afspraak